APDAILININKO IR KOMPIUTERINIO PROJEKTAVIMO OPERATORIAUS PROFESIJŲ MOKSLEIVIŲ STAŽUOTĖS ITALIJOJE 2023-1-LT01-KA121-VET-000121618

2024 metų gegužės mėnesį net 10 Vilniaus komunalinių paslaugų mokyklos Kaišiadorių skyriaus apdailininko ir kompiuterinio projektavimo operatoriaus profesijos moksleivių dalyvavo 3 savaičių stažuotėse Italijoje. Stažuotės vyko pagal Erasmus+ programos, kurią Lietuvoje administruoja Švietimo mainų paramos fondas, mobilumo projektą Nr. 2023-1-LT01-KA121-VET-000121618.

Mokykloje besimokantys kompiuterinio projektavimo operatoriai į stažuotę užsienyje vyko pirmą kartą. Stažuotės dalyviai įgijo realios darbinės patirties bei įgūdžių, praktiškai susipažino su savo pasirinktos profesijos subtilybėmis, atiliko 2D ir 3D objektų ar jų dalių braižymo darbus. Tuo tarpu apdailininko profesijos moksleiviai tobulino savo profesinius gebėjimus atliekant parengiamuosius apdailos darbus.

Laisvu laiku stažuočių dalyviai aplankė Italijos sostinę Romą, praplėtė kultūrinį akiratį bei susipažino su priimančia šalimi, jos kultūra ir istorija.

Siekiant, kad stažuočių metu dalyvių įgyta patirtis bei patobulinti įgūdžiai būtų pripažįstami ES mastu dalyviams buvo išduoti Europass mobilumo dokumentai.

Šią stažuotę, kaip ir visą projektą pilnai finansuoja Švietimo mainų ir paramos fondas remiant Europos Komisijai.

Šis straipsnis atspindi tik autoriaus nuomonę, todėl Nacionalinė agentūra ir Europos Komisija negali būti laikomos atsakingomis už jame pateiktą informaciją.

misc-9
misc-12 misc-13 misc-14
misc-15 misc-16 misc-17